joi, 4 martie 2010

Poze Primavara

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgZWpIodArcmYfCowPOSugnpAd5kgBebT7-HT2jQzWb4GMwv2bdZ1bbgjUwPVD5Lr_3CKHJQ4ddrC7XvK3oKfj_jUT5HUUIRu_ShEhrxTf1N_mablqtAtTvs11hL7bMNN-VQZYp7O4b5IJL/s400/Imagini-natura-1-primavara.jpeg
SPERAM CA PRIMAVARA SA VINA CAT MAI REPEDE SA NE BUCURAM DEPRIVELISTE
http://lh5.ggpht.com/_3jmD-EvvpUo/SHxcCNC8b6I/AAAAAAAAH_8/BojUoKJIYNE/s400/00003.jpghttp://img.9am.ro/comunitate/photos/6/6/6/646661.jpg

Cod galben de ninsori in 21 de judete

Avertizarea este valabila in intervalul vineri, 5 martie, de la ora 02:00 si pana sambata, ora 20:00. In aceasta perioada, vremea se va raci si se vor inregistra precipitatii in toate regiunile, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.
La munte, in estul Transilvaniei, cea mai mare parte a Moldovei, dar si in zona deluroasa a Olteniei si Munteniei, vor predomina ninsorile, care vor forma un strat consistent de zapada.

Temporar, vantul va prezenta intensificari, mai sustinute in cursul zilei de sambata, iar la munte si in Moldova va viscoli ninsoarea.

De asemenea, la campie, precipitatiile vor fi la inceput sub forma de ploaie si lapovita, iar ulterior se vor transforma in ninsoare, potrivit INMH.

Vremea se raceste si in Capitala. Treptat, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare inca din noaptea de vineri spre sambata, cand va ninge temporar. Mercurul din termometre nu va depasi 4 grade.

Afla cum va fi vremea in orasul tau!
http://img.9am.ro/article_pictures/148136_articol.jpg

Monica Columbeanu o Alta care umbla dupa bani nu ai ei ci a lui Columbeanu

Monica Columbeanu goala





Monica Columbeanu este protagonista unui spot publicitar indraznet, pentru care a filmat complet goala, nici mai mult nici mai putin de 13 ore, scrie Cancan.
Desi nu e adepta pictorialelor incendiare in reviste destinate barbatilor, iata ca Moni isi lasa la vedere nurii pentru multe mii de euro. In reclama, Moni Columbeanu apare in fundul gol, in timp ce isi expune corpul la diverse proceduri de infrumusetare.

Dupa cativa ani in care ea insasi a cotizat la un centru de infrumusetare, bruneta a incheiat, de curand, un contract de imagine avantajos, devenind imaginea clinicii.
"Am filmat in urma cu trei saptamani si apar goala de tot. A fost foarte greu deoarece am stat 13 ore cu camerele de filmat pe mine", a subliniat ea, demonstrand ca stie sa faca bani pe banda rulanta, chiar si in vreme de criza.

Hi Heleo Si sayonara

Am creat acest blog pt a evidentia intrebari care nusi au rostul decat aici si la fel si comentariile
 Poate nam cea mai originala idee dar merita  sa ai un blog doar acum se fac foarte usor                 


DOAR E LA MODA SA AI BLOG nui asa

Care E Diferenta Dintre pepsi Si Cola

Dupa Parerea mea au cred ca amandoua sunt bune asadar nu e nicio diferenta dar pepsi face mai multa publicitate ca atare e mai cautat si coca-cola a fost primul ramane la alegerea voastra ce vreti sa cumparati http://www.aolcdn.com/channels/00/01/4815e55a-0017e-00709-400cb8e1