sâmbătă, 6 martie 2010

Top 10 fenomene misterioase neelucidate de oamenii de stiinta

http://image.stirileprotv.ro/media/images///400x300/Oct2008//60179309.jpgUnii oameni se vindeca de cancer fara vreun medicament. Altii pretind ca exista viata dupa moarte si ca vorbesc si se intalnesc cu fantome. Vezi mai jos topul fenomenelor misterioase care nu au putut fi explicate de oamenii de stiinta.
Legatura dintre trup si minte
Cercetatorii au facut primii pasi in incercarea de a intelege maniera in care mintea influenteaza trupul si s-au oprit asupra “Efectului Placebo” . Acesta este atributul acordat oricarui medicament prescris unui bolnav in scopul de a se linisti mai degraba decat a-i fi util. Unii pacienti se vindeca dupa ce isi administreaza un “placebo”.

Puterile paranormale si Puteri Extra-Senzoriale (PES)

Premonitiile reprezinta viziunile unor oameni referitoare la evenimente din viitor. Acestea sunt percepute fulgerator sau in viziuni "lungi". Napoleon ar fi avut in ajunul bataliei de la Waterloo (1815), o premonitie, in care o pisica neagra, dupa ce daduse tarcoale ambelor tabere, s-a asezat, in cele din urma, in fata armatei napoleoniene.
Experiente la granita dintre viata si moarte si viata dupa moarte
Persoanele care au fost in moarte clinica au declarat ca au avut diverse experiente mistice, (mersul intr-un tunel, reintalnirea cu cei dragi) care sugereaza ca exista viata dupa moarte. Unii sceptici sustin ca este vorba despre halucinatii din cauza creierului afectat, dar nu putem afla cu certitudine care este adevarul.
OZN-uri
Denumirea de farfurie zburatoare a aparut pe 24 iunie 1947, atunci cand omul de afaceri Kenneth Arnold, zburand singur cu avionul personal peste muntii din nord-vestul Statelor Unite, a vazut trecand pe langa el niste „obiecte” care aratau precum o farfurie pe care o arunci pe suprafaţa unei ape. A doua zi ziarele scriau despre “farfurii zburatoare”. OZN-urile pot fi lumini nocturne, obiecte diurne sau radar. De atunci si pana in prezent, mii de oameni au fotografiat sau filmat astfel de OZN-uri. Nimeni nu a putut demonstra daca acestea exista cu adevarat.
Deja vu
Deja vu-ul reprezinta sentimentul/iluzia ca am vazut sau trait deja o experienta cu care ne intalnim pentru prima data. Termenul a fost pentru prima data de Emile Boirac (1851-1917) care era interesat de studierea fenomenelor psihice. De atunci si pana in prezent, nimeni nu a putut explica cu adevarat ce se petrece in mintea umana cand se produce un déjà vu.
Fantome
De la celebra piesa "MacBeth" a lui Shakespeare si pana la serialul american "Medium," spiritele celor morti sunt prezente in culturile din intreaga lume. Vanatorii de fantome continua sa cerceteze aceste fantome, cu speranta ca intr-o zi vor demonstra ca mortii pot lua legatura cu persoanele vii.
Disparitii misterioase
De la Jimmy Hoffa, la Amelia Earhart sau Natalee Holloway, unele persoane au disparut de-a dreptul. Nu se stie exact unde. FBI-ul, CIA, parapsihologi si oameni cu puteri paranormal incearca sa dea de urma celor disparuti. Rareori se intampla insa ca acestia sa fie gasiti.
Intuitie
Ti s-a intamplat sa ghicesti dintr-o pura intamplare cine te suna inainte sa te uiti pe afisajul telefonului? Ai renuntat sa mergi cu avionul fiindca ai presimtit ca ceva rau se intampla? Atunci poti spune ca ai intuitie. Dar ce este intuitia la urma urmei? In afara unor explicatii psihologice incomplete, nimeni nu poate spune cu adevarat.
Bigfoot
De ani buni, celebra creatura Bigfoot a fost vazuta de-a lungul intregii Americi, ba chiar in toata lumea. Dar niciun Bigfoot (caci americanii pretind ca sunt mai multi) nu a fost ucis de vreun vanator si nici n-a murit din cauze naturale, ca sa poata fi examinat mai de aproape. In absenta unor probe solide, oamenii de stiinta nu pot spune cu siguranta daca acesta exista sau nu.
Bazaitul enervant
Unii locuitori din oraselul mexican Taos, New Mexico, sunt deranjati de ani buni de un misterios bazait. Curios, numai 2% dintre rezidentii din Taos il percep. Unii sunt de parere ca este cauzat de o acustica ciudata, altii cred ca un secret bine pazit se afla la originea bazaitului.

Platiti sa se joace pe calculator! Vezi cum te poti angaja tester de jocuri

 Platiti sa se joace pe calculator! Vezi cum te poti angaja tester de jocuri
UPDATE: Romania a devenit un adevarat laborator international de testare a jocurilor pe calculator: avem tineri atat de buni la ele, incat firmele de renume mondial au creat reprezentante in tara noastra si ii angajeaza pentru a le incerca produsele.
Pei Frate mas baga si yo !!!!!!

Cumva Avatar 2 ?

http://image.stirileprotv.ro/media/images///400x300/Mar2010//60409996.jpgSe zvoneste prin targ ca regizorul James Cameron e in discutii pentru o continuare a mega-succesului "Avatar". Uite cum ar arata starurile ca actori!

Robert Pattinson
Angelina Jolie ar putea sa fie noua regina de pe Pandora, iar Brad Pitt i-ar sta, cu siguranta, alaturi, ca rege.
Pentru Robert Pattinson s-ar putea inventa, special, un avatar cu colti de vampir, in timp ce Lady GaGa si-ar pastra pletele blonde, cu bretonul specific.
Ultima pe lista e Kim Kardashian, frumusica si in varianta albastra.

Acum Sa Revenim Cu cel mai nou Film De Comedie A lui Jackie Chan Spionul DIn Vecini

Land Of The DeadTitlul Original: The Spy Next Door 2010
Anul:
2010
Duratie: 90:16 min
Descriere:In aceasta "comedie de actiune” personajul lui Jackie Chan este un
agent secret rugat sa aiba grija de copii vecinilor. Ceea ce se anunta
un simplu "babysitting” se transforma intr-o aventura plina de suspans
in momentul in care unul dintre copii descarca de pe internet un cod
secret, pe care cei pagubiti il vor cu inapoi cu orice pret. Agentul
nostru secret este pus in situatia de a proteja copii venicilor de o
serie de indivizi pusi pe rele, si de a folosi respectivul cod pentru a
dezvalui o conspiratie…

Server II

Imnul Ciobanilor

MARINARUL BASESCU

http://farm2.static.flickr.com/1391/1471477413_3981d7613e_o.gif

Motorola a lansat un telefon mobil eco

http://www.noticiasdot.com/publicaciones/gadgetmania/wp-content/uploads/2009/10/motoa45eco7.jpgModelul se numeste A45Eco si este fabricat din sticle din plastic reciclate. Telefonul este dotat cu o camera foto de 2 megapixeli, Bluetooth, radio FM, music player si jocuri.

Primul telefon mobil prietenos cu mediul lansat de Motorola a fost modelul W233 Renew, fabricat tot din PET-uri reciclate, care a intrat pe piata la inceputul anului trecut.

Born to Be a Star

Eurovision sau nu, copilul asta e absolut senzational.

Super poza

[20050626093949.jpg]
De pe fotografii.ro. Titlul pozei e "Echilibristica. Picatura care varsa paharul cu apa."

Am un milion de dolari. Cum procedez?

Dupa ce am dat, acum primesc.Leapsa de la Ciutacu, of course. :) Care ma intreaba ce as face cu un milion de dolari. Si ma pune in incurcatura. Iar singurul raspuns care im vine in cap e asta:
150.000- casa
150.000- as cumpara actiuni la un ziar (habar n-am la care si nici macar daca ar fi unul romanesc)
Au mai ramas 700.000: 25.000 excursii (prima destinatie- Moscova), iar restul la banca. In mod sigur, insa, nu la una romaneasca.


Dau si eu leapsa mai departe la Satu , ca tot il preocupa tarifele in momentul asta...