duminică, 7 martie 2010

Paula Seling si Ovi CREO SANSA RAMANE DE VAZUT

Melodia “Playing With Fire”, interpretata de Paula Seling si Ovi, va reprezenta Romania la cea de-a 55-a editie a concursului Eurovision. Celebra competitie muzicala va avea loc anul acesta in luna mai la Oslo, in Norvegia.
Piesa desemnata sa reprezinte Romania a fost compusa de Ovidiu Cernauteanu (Ovi) si a fost urmata in clasament, la mare distanta, de Luminita Anghel cu piesa “Save Their Lives”.
Astfel, conform rezultatelor, “Playing With Fire” a obtinut 23.412 voturi telefonice, in timp ce melodia Luminitei Anghel a luat doar 10.620 voturi. De altfel piesa Paulei Seling si a lui Ovi s-a clasat pe primul loc atat in preferintele juriului, cat si in cele ale publicului.
"N-ai cum sa te astepti la asa ceva, poti doar sa speri, sa te gandesti ca toate semnele - publicul, felul in care trimit mesaje, reactiile oamenilor de rand cand canti piesa in spectacole - sunt semne bune. Am muncit foarte mult pana aici si cred ca este momentul sa reprezint tara, sa profit de aceasta sansa, si uite ca asta a fost momentul", a declarat, la finalul competitiei, Paula Seling, citata de Mediafax.
Artista a mai spus ca ea si partenerul ei Ovi au cantat pe doua piane, dintre care unul a fost cel al regretatei artiste Anca Parghel. "Poate a fost intr-un ceas bun ca in seara aceasta unul dintre noi a cantat pe pianul doamnei Anca Parghel. ii multumim pentru lumina pe care a trimis-o asupra noastra”, a mai spus Paula
Locul trei in clasamentul preferintelor publicului a fost ocupat de piesa "Around, Around", interpretata de Catalin Josan, cu 10.515 voturi telefonice.
Conform regulamentului, punctele juriului din Bucuresti s-au adunat cu punctele juriilor nationale, fiind realizat un clasament al jurizarii. Punctajul final a rezultat prin cumularea punctelor obtinute in urma notarii juriului si a punctelor obtinute prin televoting.
http://image.stirileprotv.ro/media/images///400x300/Mar2010//60410077.jpg
DIN PARTEA ME MULT SUCCES